El Partit Popular de Gandia és l’únic que pot garantir la “valenciania” en els actes del 9 d’Octubre

• El Partit Popular ha denunciat en roda de premsa la falta d’interès del Govern de Diana Morant per consensuar els actes del 9 d’octubre, dia de tots els valencians.
• Soler “Quan el Partit Popular recupere l’alcaldia de Gandia, tornarem a tindre un acte amb processó cívica, passejant la nostra Real Senyera pels carrers de Gandia“.
• En aquesta legislatura hem retrocedit cap a derives “pancatalanistes

08.Octubre.2018 El Partit Popular de Gandia ha comparegut en roda de premsa, per deixar patent quines són les seues reivindicacions com a partit al voltant dels actes institucionals organitzats per l’Ajuntament de Gandia, amb motiu del dia 9 d’octubre.

La programació no ha estat promocionada ni divulgada per l’Ajuntament, el Partit Popular va haver de sol·licitar la setmana passada una Junta de Portaveus extraordinària per abordar el tema, però finalment divendres passat amb presses i sense consens, sense més se’ns va informar quals serien els actes.

Aquesta legislatura, clarament Gandia ha retrocedit en “valenciania“, si no fora perquè des del principi de la legislatura, el Partit Popular, va presentar com a irrenunciable uns mínims, que van ser: que en els actes del 9 d’octubre estigueren presents la real Senyera, l’Himne Regional, i l’homenatge al nostre rei fundador, Jaume I.

Per tal motiu, el Partit popular sempre ha acudit a l’acte institucional, per respecte als nostres símbols i a la societat civil que va convidada per l’Ajuntament, però no és cap novetat que, segons Soler “Aquest en cap cas seria l’acte que vol el Partit Popular, i que quan torne a governar en aquesta ciutat, el proper 9 d’octubre, l’acte serà dignificat i ampliat, amb la processó cívica, entre altres actes, tenim un abandera de la qual ens sentim orgullosos i que no volem que aquest tancada a l’Ajuntament“.

Clarament els interessos del Govern que presideix Dina Morant són uns altres, el dissabte vam haver d’assistir a la ignomínia que suposa el “correllengua” pel centre de Gandia, el problema és que alguns membres del govern local van participar, doncs ja se sap que ells prefereixen ser catalans de segona que valencians de primera.

Com a proves del “pancatalanisme” d’aquest govern tenim:

– Llaços grocs en edificis subvencionats pel govern
– Manca de publicitat dels actes el 9 d’octubre, de fet no apareixen ni al Full Cultural d’octubre.
– Teatres promocionats per l’Ajuntament amb programació catalanista, com el “Goldi Lliure Teatre” en català.
– Col·laboració de l’Ajuntament de Gandia en una trobada pancatalista a Altea
– Exposició d’Antoni Miró a la Casa de Cultura i publicació del llibre del mateix autor, pagat amb els impostos que ens han pujat.

Per tot això podem concloure que pels fets i per l’actitud d’aquest govern municipal, ni li agrada celebrar el 9 d’octubre, ni tot el que això comporta.

Soler: “Quan torne a governar el Partit Popular a Gandia, tornarem a tindre una acte amb la solemnitat i importància que l’ocasió mereix, amb processó cívica de la nostra real Senyera pels carrers de Gandia, salves en el seu honor, amb una acte obert. Som un partit de futur, i per això prometem que quan tornem a governar, serà obert a la ciutadania i no tancat en el Palau Ducal“.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 × dos =